Badrumsrenovering Stockholm

Stockholms kakelspecialister

F Lindströms Plattsättning

Bromma

VI I BROMMA KAN DET HÄR MED BADRUMSRENOVERING!

Går du vilse i en djungel av olika företag som erbjuder badrumsrenovering? Då har du äntligen kommit rätt. Låt oss hjälpa dig med badrumsrenoveringen i Bromma så för ett snyggt resultat som håller länge. Våra hantverkare är certifierade, har våtrumsbehörighet och jobbar med enbart kvalitetsprodukter. Du kan känna dig trygg då du anlitar oss, vi tar fullt ansvar i alla led från ax till limpa 

Vi åtar oss uppdrag från såväl privatpersoner som företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Bromma. För mer info tveka inte att höra av er till oss på 070-926 93 48 för offert.

Badrumsrenovering i Bromma med hög kvalite och perfektion

Vi har sett och jobbat med det mesta, med flerårig erfarenhet av badrumsrenovering så kommer även perfektionen. Vi nöjer oss inte bara med en vanlig renovering utan vi ser till att det är utfört inte enbart enligt reglerna utan att även kvaliten och perfektionen finns där.

Du som är privatperson skall naturligtvis utnyttja ROT-avdraget en förmån som är synd att missa. Du får en skattereduktion på upp till 50 000 kr per person och år för 30% av arbetskostnaden. Vilket sparar dig en hel del pengar speciellt om ni är 2 personer i hushållet. Då badrumsrenoveringen är ett av husets större projekt och innefattar en hel del arbetstimmar så slår ROT -avdraget på sista raden i offerten.

För företag och bostadsrättsföreningar i Bromma så kontakta oss per telefon eller formuläret på hemsidan så skräddarsyr vi en lösning åt er.