Badrumsrenovering Stockholm

Stockholms kakelspecialister

F Lindströms Plattsättning

Topp 5 - Snyggaste tvättställen & handfaten

Dags att renovera badrummet? här har vi samlat lite inspirationsbilder på några tvättställ och handfat som kommer att omvandla ditt badrum och ge det ett helt nytt facelift. 

1. Modernt och lyxigt
Det här tvättstället ger en exklusiv SPA känsla till ditt badrum, med sin unika design så rinner vattnet i en väldigt mjuk stråle där det inte skvätter när du får fart på vattenstrålen. 

 

2. Modernt och stilrent
Detta rektangulära och glansiga handfat har en stilren design med inbygda blandare ger den en helt annan dimension i det moderna badrummet.

3. Klassikt och tufft
Trä-känsla är något som börjar bli mer och mer populärt att använda i badrum, detta porslinshandfat med trästruktur ger det moderna badrummet en klassisk men ändå varm känsla.

4. Tidslösa
Runda handfat har en tidslös egenskap, detta handfat som vi valde att placera som #4 har inbygda blandare vilket gör det tidslösa lite mer modernt. 

5. "Hotell"-varianten
Detta handfat är väldigt vanligt i USA och även i större villor i sverige. Det ger en hotellkänsla men med dubbla blandare och corian material så täcker man både det moderna och det praktiska för småbarnsfamiljen.

16 Feb 2018